✅Pagina kaftan dresses en Pagina tunieken zijn momenteel onder constructie. Binnen 7 dagen zullen deze pagina’s weer beschikbaar zijn. 🛍In de winkel hebben wij genoeg op voorraad!

Home » about TK dressmode

Welkom bij online webshop TK dressmode

Vraag je je af waar je nu bent beland? Hierbij een korte uitleg.

Wat is TK dressmode en voor wie? 

TK dressmode is een vrij unieke online shop van Nederland. TK dressmode staat voor Takchita Kaftandressmode!

Ons assortiment bestaat uit Takchita's, kaftans ( marocain fancy dresses), jurken, & Jelleba's Je vindt bij ons talloze Takchita’s & kaftans die kant en klaar zijn, allemaal handgemaakt. Er bestaat bij ons ook de Mogelijkheid om jurken naar smaak en model te laten maken. elke jurk die wij hebben kan op je laten maken door ons, voor meer informatie hierover whatsup of bel 0639149416. Verder zijn wij ervan overtuigd dat de kaftan & takchita de wereld gaat veroveren. Je ziet tegenwoordig dat zelfs de grootste bekende wereldsterren zich hieraan durven te wagen. Wie wil er nou niet in shinen! Iedereen toch?  De kaftan & takchita is dus voor elke vrouw op de wereld gemaakt. TK dressmode is er om die behoefte te vervullen. Wij bieden ook KIMONO’s & Tuniques aan.  Daarnaast kun je in onze webshop de laatste mode en trends vinden, met een bijbehorende dosis fashion inspiratie. Maar ook tijdloze items en basics die niet kunnen ontbreken in jouw garderobe zijn te vinden in onze webshop. Kortom: alles wat jouw modehartje maar begeert.

Wat is het voordeel van shoppen op TK dressmode.

Heb je even?
- Overvolle winkelstraten kun je vermijden! Shoppen op TK dressmode kan vanuit je luie stoel, in pyjamabroek met een bakje koffie erbij.
- Pashokjes met onflatterende TL-verlichting, een overheersende zweetgeur en lange wachtrijen, zijn verleden tijd. Het passen van je kleding of schoenen kan gewoon lekker thuis. Kun je gelijk kijken of het past bij de rest van je garderobe.
- De keuze is reuze! Doordat TKdressmode zoveel soorten jurken aanbiedt, heb je een goed overzicht van allerlei Jurken in talloze soorten en maten. Zo vind je gegarandeerd jou takchita of kaftan dat je voor ogen hebt.
- In plaats van de soms ietwat opdringerige kledingverkopers, vind je op TK dressmode advies op maat en enkel wanneer jij er behoefte aan hebt.Kijk of je kaftan & takchita erbij staat. Anders laat je hem bij ons maken door een van onze designers.
Je kunt in onze webshop de laatste mode en trends vinden, met een bijbehorende dosis fashion inspiratie. Maar ook tijdloze jurken  en basics die niet kunnen ontbreken in jouw garderobe zijn te vinden in onze webshop. Kortom: alles wat jouw modehartje maar begeert.

Niet te vergeten Ook is het mogelijk om bijTKdressmode een cadeaubon kopen en direct door ons gratis laten verzenden naar degene aan wie je de cadeaubon als cadeau wilt geven. Je kan er voor kiezen om een tekstveld mee te sturen en/of een bestand aan toevoegen. Wij zullen deze dan in een mooie envelop en op een chique manier verzenden naar de ontvanger. Dus Voor die extraatjes en de verzending betaald u helemaal niks. Vergeet niet deze mogelijkheid en optie te onthouden en te verspreiden onder je sociale contacten. Je zal ze er een plezier mee doen.

Wat maakt TK dressmode uniek?

Wat maakt TK dressmode uniek is dat wij ons specialiseren is verschillende branches wat eigenlijk allemaal dicht bij elkaar ligt. Want vaak koop je een mooie kaftan/Takchita voor een leuke evenement en of bruiloft, babyshower party, verlovingsfeest, vrijgezellen feest, recepties, bijeenkomsten, uit eten gaan, Suikerfeest,slachtfeest, verjaardagen, en andere culturele feesten.

Wij staan ook op de Beverwijkse bazaar

Montageweg 35, 1948 PH Beverwijk.

Hal 31, winkel nummer 31256

Cadeau bonnen van TKdressmode

Niet te vergeten je kan zelfs bij TKdressmode een cadeaubon kopen en direct door ons gratis laten verzenden naar degene aan wie je de cadeaubon als cadeau wilt geven. Je kan er voor kiezen om een tekstveld mee te sturen en/of een bestand aan toevoegen. Wij zullen deze dan in een mooie envelop en op een chique manier verzenden naar de ontvanger. Dus Voor die extraatjes en de verzending betaald u helemaal niks. Vergeet niet deze mogelijkheid en optie te onthouden en te verspreiden onder je sociale contacten. Je zal ze er een plezier mee doen.

Help ons de website te delen.

Want to be part of the Tkdressmode Community?

Tag your pics with #TKdressmode on Instagram and Facebook!


Meld je aan voor een account bij TKdressmode.

voordelen hiervan:

  • Detail van iedere bestelling bekijken
  • De status van iedere bestelling zien (in behandeling, betaald, verzonden)
  • Facturen van je  bestellingen downloaden
  • Track & Trace informatie van een bestelling inzien

Wil jij graag een donatie doen voor een goede doel. dan kan dat. op dit moment zijn we bezig om voor Marokko, Kassita geld in te zamelen zodat jongeren na schooltijd zich bezig kunnen houden met activiteiten. druk op button meer info onderin voor meer informatie erover.


En nu tijd om te shoppen.