Doneer hier voor een goed doel.

genaamd Kassita Helpcare.

Doneer bij TKdressmode aan een goed doel in Noord Marokko. een dorp genaamd Kassita heeft erg veel behoefte aan een speelplaats en een voetbalveldje. help jij mee met het realiseren van deze project?

Kassita is een klein Marokkaans dorp gelegen in het Rifgebergte. Het ligt in de regio Driouch.

In de afgelopen twintig jaar is de traditionele bebouwing uitgebreid met modernere gebouwen en huizen van remigranten. Het dorp is gelegen in het noorden van Marokko en ligt aan de splitsing van de hoofdweg die vanuit het zuiden komt en zich bij Kassita opsplitst in de richting van Nadoren Al Hoceima.

Het is een overstapplaats voor reizigers. De naam is afkomstig van het Spaanse woord voor wachthuisje.Dit refereert aan de periode van de Spaanse overheersing toen er een Spaans militair garnizoen was gevestigd. Het dorp ligt in het Beni Touzinegebied. Voor een afgelegen dorp zijn er veel voorzieningen. De meeste voorzieningen zijn cafés,kappers en winkels.

De voorzieningen die er niet zijn, dat zijn voornamelijk speelgelegenheden voor kinderen, sportcomplexen, buitenspeelplaatsen, buiten recreaties. Voor jongeren ergert het zich in frustratie dat deze voorzieningen er niet zijn. Waardoor ze vaak geneigd zijn te vertrekken uit deze plek. Vaak trekken ze weg naar de grotere steden. Ze nemen ook wel eens de beslissing om de illegaal de overstap naar europa te maken.

De landbouw wordt meestal gebruikt voor olijvenbomen die worden gemalen om er dan uiteindelijk olijfolie van te maken.

Wij van TKdressmode gaan dit jaar 2019 en volgend jaar 2020 Project genaamd KASSITA HELPCARE opzetten. En gaan proberen om voor jongeren/kinderen voorzieningen te gaan realiseren waar ze kunnen genieten van hun vrije tijd na schooltijd en in het weekend.

Wil jij helpen doneren aan dit project, dan waardeert TKdressmode dat enorm. De kinderen/jongeren zullen hartstikke blij zijn met uw bijdrage. TK dressmode en de kinderen/jongeren bedanken u in ieder geval enorm voor uw steun!

Ooit zei koning Hassan II  van Marokko deze woorden. 

Marokko, zei de oude koning Hassan II, is een boom. 'Een boom die zijn wortels in Afrika heeft, maar die ademt en leeft door zijn bladerdak in de Europese wind.

Wat refereert aan dat Marokko al meer dan 400 jaar in welke opzichte dan ook europa nodig heeft. Marokko heeft jullie steun nodig. 

U kunt dit bericht ook delen onder uw vrienden, kennissen en sociale media contacten.

Vergeet niet dat Delen ook een vorm van doneren is.