Hoe betaal ik op rekening?

Bij de betaalwijze “betalen op rekening” heb je tijd tot 14 dagen  om de factuur te betalen. Zo kun je eerst bepalen of je de complete bestelling wilt behouden in uw  winkel. De betaling dient doorgevoerd te worden via een overschrijving, dit kan bijvoorbeeld ook via internetbankieren.

Weet u niet hoeveel uw openstaande bedrag is?

Meld je aan om je openstaande bedragen te zien

AANMELDEN

In de bevestigingsmail van de bestelling ontvang je de bankgegevens van Tkdressmode.

Als je binnen het betalingstermijn van 14 dagen besluit om artikelen te retourneren, hoef je alleen de artikelen te betalen die je houdt. Als je na deze 14 dagen besluit om iets te retourneren, verzoeken wij je om de volledige factuur te betalen. De retourperiode is 100 dagen. Nadat wij je retourzending ontvangen hebben storten wij het door jou teveel betaalde bedrag terug op je rekening.

Het is belangrijk om het bestelnummer als betalingskenmerk aan te geven bij de transactie. Mocht dit niet lukken, dan kan je het  bestelnummer aangeven in de vrije mededelingen.

Waarom is betalen op rekening niet mogelijk bij mijn bestelling? 

Bij iedere bestelling wordt, op basis van een veelvoud aan factoren, bepaald of je gebruik kunt maken van de optie om op rekening te betalen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met je bestel-en betaalgeschiedenis. Het kan daarom voorkomen dat je niet altijd gebruik kunt maken van de betaalwijze op rekening, ook wanneer dit bij eerdere bestellingen wel het geval was.

Wij behouden ons het recht voor om betaling op rekening niet voor alle bestellingen aan te bieden. In dat geval kun je gebruikmaken van één van de andere betaalwijzen die wij aanbieden. Wij vragen om je begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze betalen op rekening.

SEPA

Door nieuwe Europese regelgeving kun je vanaf 1 februari 2014 de huidige Nederlandse betaalstandaarden voor overboekingen en incasso's in euro niet meer gebruiken. Er is dan één gezamenlijke Europese betaalmarkt: Single Euro Payments Area (SEPA). Door SEPA is er geen verschil meer tussen binnenlandse en grensoverschrijdende eurobetalingen binnen Europa. Je dient vanaf nu altijd de IBAN en BIC te gebruiken.

Ontvangen cash betalingen.