Terugbetaling

Je hebt een artikel retour gestuurd en je wacht op de terugbetaling.

Het kan maximaal 14 dagen duren voordat retourzendingen zijn verwerkt. Als je retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping.

Heb je je bestelling (deels) betaald met tegoed van een cadeaukaart, dan wordt het gebruikte tegoed teruggezet in je Tkdressmode account. Dit tegoed vind je terug in je email en je account. 

Is je bestelling geannuleerd maar is het bedrag al wel afgeschreven van je rekening? Het bedrag wordt dan automatisch teruggestort naar de rekening waarmee betaald is. Het kan maximaal 5 werkdagen duren voordat dit bedrag weer zichtbaar is op je rekening.

 

  1. Als je bestelling klaar is voor terugzending, met alle benodigde retourformulieren, geef je deze af bij een PostNL punt. Een beschrijving hoe je jouw bestelling voorbereid om te retourneren, vind je onder bestelling retourneren. Bewaar het verzendbewijs.
  2. Je pakket wordt door PostNL naar ons retourcentrum gebracht in Nederland. Jij ontvangt bij aankomst een retourbevestiging. Hierna wordt de retourzending verder vervoerd naar ons magazijn.
  3. Je retourzending wordt gecontroleerd.
  4. Na een geslaagde controle worden de retour gezonden artikelen met je verrekend zoals onze voorwaarden dat aangeven.

Hieronder zie je per betaaloptie hoe een artikel wordt verrekend en met welke tijdsduur je rekening dient te houden het geld weer op je rekening te hebben. Deze tijdsduur gaat in vanaf

  • Ideal, bankrekening, max 2 weken.
  • Visa creditcard, bij uw volgende creditcard afrekening.
  • vooruitbetalen, bankrekening, maximaal 2 weken.
  • Tkdressmode cadeau kaart, maximaal 2 weken.

 

* Normale verwerkingstijd, uitzonderingen daargelaten.

**Bij Creditcard-rekening is de terugbetaling te vinden op het eerstvolgende maandoverzicht of op de dag van afschrijving.

Bij retourzending van artikelen verzonden via Express levering worden de verzendkosten van €9,95 niet vergoed.

In het geval dat je de bestelling op rekening gekocht hebt en je stuurt deze binnen de betalingstermijn (14 dagen) aan ons terug, dan ontvang je van ons een e-mail dat je nieuwe openstaande rekeningbedrag €0,00 is. Indien je langer wacht met het terugsturen van je bestelling vragen wij je vriendelijk de rekening eerst te voldoen. Wanneer wij daarna je bestelling retour ontvangen, krijg je vervolgens het rekeningbedrag weer teruggestort op je rekening.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.

Let op bij terug brengen van de takchita en kaftans geld binnen 14 dagen en u krijgt een tegoedbon terug. wij controleren goed of het product gedragen is.