vanaf 30 maart gaat deze pagina online, vanaf dan zullen wij gaan bemiddelen in alle party benodigdheden.

NOG EVEN GEDULD!!!

Boekingen

Jouw bruiloft, de mooiste dag van je leven! Je droomt van een sprookje, een dag vol onvergetelijke momenten op een prachtig aangekleed decor. TK dressmode helpt jou op weg naar alle schakels die er maar nodig zijn voor een onvergetelijke bruidsfeest. Wij nemen je stress weg en wij zorgen ervoor dat je de beste benodigdheden voor je bruiloft krijgt. Want je vraagt je toch altijd stiekem af zou hij of zij wel waar maken in wat ze doen.

En als je zo je bruiloft in moet gaan dan weet je vooraf al dat je vermoeiend en vol stress je huwelijk in gaat treden. Bij ons hoeft dat niet, wij bemiddelen tussen u en elke andere partij. Wij hebben elke andere partij goed doorgrond & doorgelicht. Wij weten precies waar ze voor staan, we weten wat ze doen en welke service en afspraken ze naar de klant toe overbrengen.

Twijfel niet wat wij zijn er voor jou helemaal gratis! Wij kosten jou helemaal niets. Waar wij op verdienen is een stukje bemiddeling commissie en dat betaald de ander partij aan ons.

Ideaal toch? je geeft alles uit handen, Je komt uit op marktcomfort prijs categorie. En je gaat met rust en vrede een zalig huwelijk tegemoet. Ik zou zeggen neem eens goed een kijkje op deze pagina en vertel ons wat je ervan vind. Heb je vragen stel ze gerust. Bel of mail ons hierover. En wij zullen al u vragen zo goed mogelijk beantwoorden.


Negaffa Ziana

.

Negaffa-Ziana

 

Tijdens de bruiloft is zij het centrale aanspreekpunt van de bruid. Deze dame regelt de make-up van de bruid, haar jurk(en) en doet de haarstyling.

Verschillende ziana’s bieden diverse diensten aan. Tijdens een traditionele Marokkaanse bruiloft draagt de bruid vaak meerdere jurken. De bruid kan er dan voor kiezen hoeveel jurken zei aan wilt trekken tijdens haar huwelijksdag.. Verder heeft deze professional vaak ook veel ervaring op het gebied van bruidmake-up en haarstyling. Zij laat het bruidje echt schitteren op haar grote dag! De ziana werkt voornamelijk achter de schermen. Je zult haar nooit in het midden van de zaal treffen, maar vaak draait zij juist  de agenda van de bruid. Als de bruid eenmaal is opgemaakt en haar eerste jurk aan heeft, gaat ze de zaal binnen. Zodra ze even met de gasten heeft gezeten keert ze terug naar haar steun en toeverlaat op deze dag, die haar binnen no-time een compleet nieuwe look geeft. Een ander kapsel, aangepaste make-up en een nieuwe jurk. Dan doet de bruid opnieuw haar entree.

Een Marokkaanse bruiloft kan heel simpel zijn maar ook heel uitbundig. De ziana is in beide gevallen een onmisbare ”manager” van de bruid. Tijdens een simpele bruiloft zorgt zij dat de bruid er altijd op haar best uitziet en geeft haar zo nodig een oppepper voor ze de zaal binnentreedt. Tijdens een uitbundige bruiloft, waarbij de bruid soms wel 7 verschillende looks op een avond heeft, is deze dame een ware duizendpoot achter de schermen. Ook voor de bruidsmeisjes, familie van de bruid of vriendinnen van de bruid kan deze dame wat betekenen. Deze topper doet de haren en make-up van de bruidsmeisjes zodat ook zij geheel in stijl de zaal betreden.


Visagie & Hairstyling

.

Wat is een visagist?

Een visagist (ook wel make-up artist) is een specialist in make-up, die zich vooral bezighoudt met het aanbrengen van make-up op het gezicht en het geven van advies hierover. De vakkennis die een visagist bezit, heeft vooral betrekking op verschillende huidtypen en –kleuren en de bijpassende make-up. Vaak houden visagisten zich, behalve met de make-up, ook bezig met de haarverzorging van cliënten. Sommige visagisten hebben zich gespecialiseerd in een bepaalde discipline, bijvoorbeeld in het opmaken van bruiden, fotomodellen, acteurs of televisiepresentatoren en –gasten.

Het vak van visagist lijkt enigszins op dat van schoonheidsspecialiste, maar de twee zijn niet hetzelfde. Het verschil is dat de schoonheidsspecialiste zich vooral met huidverzorging bezighoudt (bijvoorbeeld door middel van maskers en verzorgende crèmes), waar de visagist is gespecialiseerd in het maskeren van de minpunten (puistjes, oneffenheden, etc.) en het accentueren van de pluspunten van iemands gezicht (door middel van het aanbrengen van de juiste make-up).

Wat doet een visagist?

  • De werkzaamheden van visagisten zijn over het algemeen de volgende:
  • Bespreken van de wensen van de cliënt
  • Adviseren van de cliënt op basis van huidtype en gezicht
  • Aanbrengen van make-up (bijvoorbeeld eyeliner, oogschaduw, mascara, concealer, lippenstift, lipgloss, foundation, blush en nagellak)
  • Zo nodig: verwijderen van aangebrachte make-up
  • Eventueel bedenken en verzorgen van een make-over / metamorfose.
  • Adviseren van verkopers van make-up over hun producten
  • Bijhouden van trends en ontwikkelingen in de make-up-wereld

Catering

Klik hieronder bij catering Marokkaanse bruiloft voor meer informatie over gangenmenu's, samenstelling en meer.

catering marokkaanse bruidloft

Je bruiloft is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Een gelegenheid waarbij alles tot in de puntjes geregeld moet zijn, in de eerste plaats het eten en drinken! Zeker bij een Marokkaanse bruiloft betekent dat heel veel en je wilt er dan ook verzekerd van zijn dat er op het vlak van de catering van je Marokkaanse bruiloft niets verkeerd gaat. Zoek niet verder, want via ons ben je aan het juiste adres: de catering marokkaanse bruiloft is bij ons in beste handen. Nadat er afspraken worden gemaakt, heb jij nergens omkijken meer naar en kun jij je rustig voorbereiden op alle andere dingen die komen kijken bij een Marokkaanse bruiloft. En zodat jij en je aanstaande alleen nog maar hoeven te genieten!

Lees meer »

KLIK hierboven voor meer info over catering.

wat te doen:

Maak een keuze uit elke menu en beschrijving die genummerd staan .Geef de nummers door en de extra informatiedie u aan ons kwijt wilt, door ze door te geven in de verzend formulier helemaal onderin op pagina trouwfeest benodigdheden. U zult binnen 24 uur gebeld worden en u krijgt een prijsopgave. Mocht de prijs u bevallen dan sturen wij u door naar een van onze cateraars om een persoonlijk gespek en wel akoord te realiseren omtrent uTrouwfeest ( feesten, recepties, events etc). Aan de hand van de gekozen menu's weten wij welke cateraar wij voor uw zullen inschakelen.Bij voorbaat dank,

met vriendelijke groeten,

Tkdressmode (afdeling trouwfeest benodigdheden)

info@tkdressmode.nl


Decoratie

Zoek jij voor jouw Marokkaanse bruiloft decoratie? Dan helpen wij van TKdressmode je graag verder!

Zoek jij voor jouw Marokkaanse bruiloft decoratie? Dan helpen wij van TKdressmode je graag verder! Wij hóuden van Marokkaanse bruiloften. Vanwege de liefde die gevierd wordt natuurlijk, maar ook door de grootsheid van het feest, de prachtig aangeklede bruid en bruidegom, gasten en natuurlijk de adembenemende versierde ruimtes! Een Marokkaanse bruiloft is allesbehalve klein en intiem. Vaak worden er minimaal 200 gasten uitgenodigd. Je wilt hen natuurlijk het liefst zo veel mogelijk imponeren. Hun mond moet open vallen bij binnenkomst en ze moeten naar huis gaan met het idee ‘dit kan niemand overtreffen!’. Met de Marokkaanse bruiloft decoratie waar wij in bemiddelen kun je hiervoor zorgen. Wij regelen graag een goede partij die de aankleding én de styling van jouw droombruiloft; alsof je een Marokkaans sprookje binnenstapt zo mooi.

Stuur de verzendlijst in. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een terugkoppeling krijgt, en dat u antwoorden op u vragen krijgt. U kan ook van ons meteen doorverwezen woorden naar een van onze partners. Wij zorgen ervoor dat u de juist decoratie krijgt. 


Fotografie

Bent u op zoek naar een mannelijke of vrouwelijke fotograaf, dat kan ?

geef even door in bericht onderaan een extra beschrijving naar waar je verlangt van een fotograaf.

 

wij sturen u zsm een offerte toe.


Trouwvervoer

Bent u op zoek naar een betaalbare limousine service waar u achteraf geen onverwachte rekening zult krijgen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

geef even door welke

(auto )vervoer je wilt?

op welke dag?

en voor hoeveel uren, denk erom minimaal 3 uur.


DJ & Band

Geef de naam en dj van u favoriete band op. Kunt u zelf er geen een vinden neem dan contact met ons op. wij zullen u informatie geven over de mogelijkheden.


Henna

U wilt er natuurlijk prachtig uitzien op de laatste dag bij uw ouderlijk huis, alvorens u de henna opzet. TK dressmode kan dat uit uw handen nemen!

Henna

Niets is zo bijzonder als uw hennadag met al uw naasten aanwezig. U wilt er natuurlijk prachtig uitzien op de laatste dag bij uw ouderlijk huis, alvorens u de henna opzet. TK dressmode kan dat uit uw handen nemen! Tkdressmode biedt voor iedere persoon een hennapakket aan voor een voordelig tarief. 
U kunt een hennapakket afnemen TK DRESSMODE– In Den Haag. Neem even contact met ons op, dan kunt u een jurk naar keuze reserveren voor uw hennadag! 
Het is tevens mogelijk om uw eigen pakket naar keuze samen te stellen 

U bent van harte welkom bij TK DRESSMODE– Te Den Haag om de prachtige kleuren en modellen van de hennajurken te bekijken! 


Bruidstaarten

stuur een foto van uw gewilde taart mee. wij regelen dan dat uw deze op tijd geleverd krijgt. 

wij zullen na verzending een prijsopgave door geven. geef aub een zo goed mogelijke beschrijving door. ook qua ingrediënten. 

 

wij willen natuurlijk dat u een tevreden bent met onze diensten


Moge Allah swt jullie Bruiloft inshallah zegenen! 

May Allah ( GOD) bless your wedding inshallah( In the name off GOD)!

Moge GOD jullie bruiloft in zijn naam zegenen!

Allah düğününü onun adına kutsasın! 

صلى الله على عرسك باسمه!

יברך אלוהים את החתונה בשמו!
 
¡Que dios bendiga tu boda en su nombre!

Ook altijd al willen weten hoe een Marokkaanse/islamitische precies nou gaat?

Bekijk even hieronder een artikel erover.

Marokkaanse bruiloft wedding design


Een Marokkaanse bruiloft is erg anders dan een Nederlandse bruiloft. Bij een Marokkaanse bruiloft komt er ook een stressvolle en uitgebreide voorbereiding kijken, met uiteindelijk een perfecte Marokkanse bruiloft volgens een traditioneel wedding design.
De Marokkaanse cultuur kent een tweedaags bruiloft, het hennafeest en de trouwdag zelf. Hoe gaat het er op zo’n Marokkaanse bruiloft eigenlijk aan toe?
In vergelijking met de bruiloften in Marokko, zijn die hier in Nederland minder traditioneel. Desalniettemin is een traditioneel plan met een moderne twist aan het wedding design  de grondslag voor de Marokkaanse bruiloft in Nl. Voor dat wij het daar over gaan hebben, beginnen we bij het begin.

Hand vragen:


Voordat het bruidspaar kan trouwen moet de bruidegom zijn ouders overhalen, om de hand te vragen van de bruid. Als zijn ouders instemmen wordt er contact gelegd met de ouders van de toekomstige bruid. Tegenwoordig kiezen de bruidspaar vooraf voor elkaar en komt uithuwelijking minder voor.

Tijdens het handvragen vraagt de bruidegom om de toestemming van de ouders van de bruid om met hun dochter te mogen trouwen. Zonder toestemming van de ouders mag het meisje niet trouwen. Dit kan komen door dat zij vinden dat de jongeman misschien niet goed is voor haar, maar dit komt zelden voor.
Na het handvragen is de voorbereiding van de bruiloft in volle gang. Vrijwel snel wordt de trouwdatum gekozen.

Henna dag


De bruid maakt zich gereed voor een tweedaagse feest. De eerste dag is de hennadag. Deze dag is vaak alleen voor dichtstbijzijnde familieleden. In de avond van de hennafeest zijn er alleen maar vrouwen. Je kan het zien als een soort vrijgezellen feest.

De handen en voeten worden door een ziyana (bruid beautystyliste) bewerkt met henna. De ziyana is de vrouw die de toekomstige bruid twee dagen lang gaat opmaken, aankleden en ervoor zorgt dat ze er tiptop uitziet op de foto’s.
De bruidegom heeft ook een henna dag. De henna wordt op de pink van de bruidegom geplaats of in een vorm van een rondje op zijn handpalm. De bruidegom wordt in zijn huis met een groepje jongens toegezongen.

Bruidsschat:


De welbekende bruidsschat is ook bij de Marokkaanse ouders een eeuwenoude traditie. De bruid ontvangt dan van de bruidegom een geldbedrag. Van de bruidsschat mag niets worden besteed aan de huishouding. Tijdens het huwelijk heeft de man niet het recht om aan haar bruidsschat te komen. Sterker nog, hij mag er niets over vragen.

Trouwen voor de wet:

In Nederland is het verplicht om voor de wet te trouwen. Het bruidspaar trouwt minstens een paar maanden voor de geplande bruiloft, voor de Nederlandse wet.

Islamitisch trouwen:


Islamitisch trouwen is een verplicht aspect. De imam moet het huwelijk voltrekken. De imam zegent het huwelijk van het paar, in het bijzijn van de ouders van de bruid en de bruidegom.

Trouwdag


Marokkaanse bruiloften zijn erg kleurrijk. Iedere genodigde loopt er met een kleurtje bij. Vaak zie je de traditionele jurken bij de vrouwen, de Caftan en de Takshita.

De trouwdag verloopt als volgt; de bruid wordt opgehaald door de bruidegom, met een stoet van vrienden en familieleden van de bruidegom.Vaak worden er eerst foto’s gemaakt in een park of op een mooie plek naar keuze. De bruid heeft dan haar witte trouwjurk aan. ’s Avonds gaan zij naar de feestlocatie waar ze het grote traditionele feest houden. Tijdens de bruiloft wisselt de bruid minstens 4 keer van kapsel, sieraden, schoenen en jurken. De bruidegom draagt ook tijdens het feest traditionele kleding, vaak is het een lange witte jurk tot aan de knie met een broek eronder en Marokkaanse schoenen.
De bruid en de bruidegom zitten op een podiumpje, op twee tronen, ze zijn tenslotte de prins en de prinses van de avond. Om de kleding van de bruid en bruidegom goed te laten zien, worden zij bij een kleding verwisseling, op een koningsstoel gezet, zij worden door een aantal mannen op de schouders getild.

De bruid sluit de avond af met haar witte trouwjurk. Er wordt melk en dadels gegeven, deze staan symbool voor reinheid en vruchtbaarheid.
Het paar snijdt de taart aan en de ringen worden omgedaan. De bruid en bruidegom nemen afscheid van de gasten en de ouders. Wanneer de bruid van haar moeder en vader afscheid neemt vallen vaak een paar tranen. Vervolgens rijdt het bruidspaar samen naar huis, hun nieuw getrouwde leven tegemoet.